Tutustu meihin

Yrityksemme esittely

Olemme erikoistuneet liiketoimintaprosessien digitalisointiin. Tämä edellyttää liiketoimintaprosessien uudelleensuunnittelua ja data-analytiikkaa, joka yhdistää tietoa sisäisistä ja ulkoisista tietolähteistä.

Yrityksemme nimi liittyy ydinosaamiseemme: Projektien avulla mahdollistamme asiakkaillemme myynnin lisäämisen, kustannussäästöt ja nopean reagoinnin markkinamuutoksiin. Asiakkuuksia ja toimialaymmärrystä meillä on eniten energia-alalta, rakentamisesta ja kiinteistöpalvelualalta.

Erikoisosaamisemme liittyy erityisesti myynnin ja asiakkuudenhallinnan prosesseihin sekä hankinnasta maksuun -prosesseihin. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä esim. seuraavien liiketoimintatarpeiden ratkaisuun:

  • Myyntituottojen lisääminen data-analytiikkaa, verkkopohjaista asiakasviestintää ja monikanavaista myyntiä käyttäen
  • Hankintatoimen kustannussäästöt kumppani- ja toimittajaverkostojen tiedonhallinnalla
  • Taloushallinnon ja tietohallinnon kustannussäästöt ja hallinnollisen työkuorman vähennys liiketoimintaprosesseja digitalisoimalla ja toimintoja ulkoistamalla

Tavoitteemme on, että asiakkaamme osaavat tehokkaasti käyttää sähköisiä kanavia kasvaakseen kannattavasti. Tähtäämme myös siihen, että asiakkaamme saavat kilpailuetua tuottavuuden kasvusta digitaalisten prosessien ansiosta.


Toimialamuutokset mahdollisuuksiksi

Seuraamme aktiivisesti toimialan muutoksia ja niiden tuomia uusia liiketoimintamahdollisuuksia asiakkaillemme.

Asiakkaidemme luottokumppani

Yhteinen polku asiakkaidemme kanssa alkaa usein joko johtoryhmätyöpajalla tai kustannustehokkuuteen tähtäävällä prosessisuunnittelulla. Toimimme ”asiakkaan puolella pöytää” koko projektin elinkaaren ajan.

Kilpailuetua osaamisesta

Saamme asiakkaidemme liiketoimintaprosessit mitattaviksi ja voimme yhdessä benchmarkata asiakkaamme toimintatapoja toimialan parhaisiin. Kilpailuetuja saavutamme yhdessä määrittämällä juuri asiakkaallemme sopivan askelkartan.

Vankkaa kokemusta

Yrityksemme henkilöstö

Kokenut asiantuntijatiimimme on apunasi kun haluat kehittää yhtiösi liiketoimintaa. Täältä löydät henkilökohtaiset yhteystietomme. Ota yhteyttä, niin autamme teitäkin onnistumaan.

ALI SARAVIRTA

hannu kostiainen

Senior Advisor, DI
puh. 040 0321 654


Miia Keinänen

Hallinto- ja talouspäällikkö, KTM
etunimi.sukunimi(at)pbf.fi
puh. 045 1335 518


arto sopanen

Mikko Tynkkynen

Sirpa Halonen

Petri Syrjänen

JAANA MANNINEN

PIA LAAKKONEN

LOTTA LAGER

Projektipäällikkö, Tradenomi
etunimi.sukunimi(at)pbf.fi
puh. 040 8277 899


TAPIO JÄPPINEN

Tietojärjestelmäasiantuntija, Teknikko
etunimi.sukunimi(at)pbf.fi
puh. 040 7759 260


MATYLDA JABLONSKA-SABUKA

PBF Hallitus

Osaamista digitaalisesta liiketoiminnasta


Hallituksessa toimivat bisnesenkeli Ari Korhonen, Senior Advisor Hannu Kostiainen sekä toimitusjohtaja Ali Saravirta. Lisätietoja hallituksen jäsenistä saat napauttamalla henkilön kuvaa.

Ari Korhonen

Kokemus: Yrittäjäkokemus energia-alan ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnasta (Komartek Oy). Hallitustyöskentelyn ja pääomasijoittamisen ammattilainen. Toimialaosaaminen: Energia-ala, ohjelmisto- ja palveluliiketoiminta. Vastuualue: Liiketoimintastrategiat, erityisesti tietotekniikkapalveluiden ja ICT-ratkaisujen osalta sekä hallitustyöskentelyn kehittäminen.

ARI KORHONEN

Hallituksen puheenjohtaja, DI
Toimitusjohtaja, Lagoon Capital Oy


Hannu Kostiainen

Hallituksen jäsen, DI
Senior Advisor, Project Business Oy Finland

HANNU KOSTIAINEN

Hallituksen jäsen, DI
Senior Advisor, Project Business Oy Finland


Ali Saravirta

Kokemus: Digitaalinen liiketoiminta, liiketoimintaprosessien kehittäminen, projektien johtaminen, tavoitteenasetanta ja mittaus, yritysverkostojen rakentaminen. Talonrakennusalan johtamisen ja laatujärjestelmien rakentamisen osaaminen. Väitöskirja projektiliiketoiminnan parhaista käytännöistä, mittareista ja menestystekijöistä.
Toimialaosaaminen: Energia- ja ympäristöala, rakennusteollisuus, palveluliiketoiminta (logistiikka, kunnossapito, huolto, konsultointi), teknologiateollisuus (elektroniikka-, kone – ja metallituoteteollisuus, ICT-ala, insinööritoimistot). Vastuualue: Yrityksen avainasiakkuuksien hallinta sekä liiketoiminnan suunnittelu, kehitys ja ohjaus.

ALI SARAVIRTA

Hallituksen jäsen, TKT
Toimitusjohtaja ja perustaja, Project Business Oy Finland


pbf
asiantuntijapalvelut
energia-ala
project business

Jätä yhteystietosi

Kehitetään liiketoimintaanne yhdessä

Keskustellaan niistä toimenpiteistä, joilla voimme yhdessä lisätä myyntituottoja tai parantaa kustannustehokkuutta. Jätä meille yhteystietosi, niin olemme teihin yhteydessä.

3 + 14 =

Copyright © 2020 · PROJECT BUSINESS OY FINLAND · TIETOSUOJASELOSTE · Design by Breezy