Tarjoamamme palvelut

Vahva digitaalisen liiketoiminnan osaaja


PBF on liiketoimintaprosessit ja tietojärjestelmät hallitseva asiantuntijayritys, jonka osaamiseen voit luottaa. Palvelumme kattaa kaiken tarvittavan tarve- ja esiselvityksistä ratkaisusuunnitteluun ja projektijohtoon sekä jatkuviin käyttö- ja kehityspalveluihin. Palveluista räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

Liiketoimintojen yhdistäminen

Suunnitteletko liiketoiminta-alueen fuusioimista kumppaniyrityksesi tai kilpailijasi kanssa? Käytännön kokemuksemme nopeuttaa yhteisen liiketoiminnan lanseerausta ja kustannussäästöjen saavuttamista. Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Toimintojen digitalisointi

Tavoitteletko toimialan kilpailukykyisintä liiketoimintaprosessia? Asiantuntemuksemme avulla saamme prosessinne mitattaviksi, eliminoimme manuaaliset työvaiheet ja tuemme prosessien seurannassa ja johtamisessa.

Tietojärjestelmän vaihto

Haluatko projekteihin ammattimaisen johtamisen ja välttää projektin karikkoja? Voit luottaa osaamiseemme projektiriskien hallinnassa sekä kulloiseenkin tilanteeseen parhaiden käytäntöjen ja välineiden valinnassa. Ole yhteydessä meihin niin kerromme lisää.

Tarve- ja esiselvitykset

Tahdotko parantaa asiakaskokemusta ja kohdentaa tuotteet ja palvelut vastamaan asiakastarpeita? Ymmärryksemme asiakkaiden palvelutarpeista ja ulkoisten tietolähteiden (esim. Datahubin) käytöstä antaa vankan perustan liiketoimintasuunnittelulle, kustannustehokkuustoimenpiteille sekä uusille tuotteille ja palveluille.

Uudet tuote- ja palvelukonseptit

Haetko kilpailuetua uusista lisäarvopalveluista asiakkaillesi? Asiakaslähtöisyytemme ansiosta jäsennämme asiakkaidesi ja sidosryhmiesi tarpeet, konseptoimme ja pilotoimme palvelut sekä olemme kumppanisi palveluiden jatkokehittämisessä.

Jatkuvat käyttö- ja kehityspalvelut

Tarvitsetko ammattilaista digitaalisen palvelun suunnitteluun, pilotointiin ja huolenpitoon? Tietämyksemme ja henkilömme vahvistavat oman tiiminne kehitys- ja ylläpitoresursseja. Ota yhteyttä meihin ja kerromme lisää!

Referenssit

Autamme asiakkaitamme onnistumaan

Yhtiömme on toteuttanut projekteja ja palveluita yli 200 asiakkaalle. Alla on ote ajankohtaisimmista asiakasreferensseistämme.

Harvoin olen muutamassa tunnissa saanut niin paljon herätteitä, uusia näkökulmia, huonoa omaatuntoa sekä ihan konkreettisia ja nopeasti toteutettavissa olevia ideoita kuin tämän esityksen myötä. Ensimmäinen idea menee toteutukseen tänään, 24 tuntia tilaisuuden jälkeen. Kerta kaikkiaan erinomaisen raikas ja tuiki tarpeellinen tuuletus juuri oikeaan vaiheeseen strategiaprosessissamme.

Heikki Rantamäki

Liiketoimintajohtaja, Sähkökauppa, Pohjois-Karjalan Sähkö Oy

Yli puolet asiakkaistamme haluaa asioida digitaalisesti uuden palvelun avulla.

Ari Sormunen

Myyntijohtaja, Kuopion Energia Oy

pbf
asiantuntijapalvelut
energia-ala
project business

Jätä yhteystietosi

Kehitetään liiketoimintaanne yhdessä

Keskustellaan niistä toimenpiteistä, joilla voimme yhdessä lisätä myyntituottoja tai parantaa kustannustehokkuutta. Jätä meille yhteystietosi, niin olemme teihin yhteydessä.

15 + 7 =

Copyright © 2020 · PROJECT BUSINESS OY FINLAND · TIETOSUOJASELOSTE · Design by Breezy