Migraatiopäällikkö

Hei Sinä, juuri Sinä siinä – olisi kysymys!

Haemme nyt migraatiopäällikköä vahvistamaan tiimiämme, jolla on hyvä kyky jäsentää pieniä ja isoja kokonaisuuksia helposti ymmärrettävään muotoon ja laajuuteen. Hakemamme henkilö osaa myös keskustella liiketoiminnasta ja tekniikasta sekä teknologisista mahdollisuuksista toimintamallien, prosessien ja järjestelmien kehittämiseksi aina käytäntöön viemiseen asti. Lisäksi puhut asiakkaidemme kanssa ”energia-alan kieltä” eli sinulla on energia-alan toimialakokemusta ja perustermien ymmärrystä.

Tiedonhallinta, yritys- ja järjestelmämigraatioiden suunnittelu, projektointi ja toteutus, tietomuunnokset sekä omien kyvykkyyksien mukaan integraatio-osaaminen ovat osaamisalueita, joihin haemme lisää vahvistusta. Mikäli osaaminen ja aihepiiri osuu kohdalleen, niin kurkkaahan vielä alempaa yhteystiedot ja hakuohjeet. Jatkamme mielellämme keskustelua kanssasi!

Mitä ovat palvelumme ja keitä ovat asiakkaamme?

Olemme teknologiariippumaton toimija, toimintamallien ja -prosessien kehittäjä sekä ICT-palveluiden tuottaja. Tuemme asiakkaitamme liiketoimintojen yhdistämisessä, ICT-ratkaisujen suunnittelussa ja käyttöönotossa sekä digitaalisten palvelujen tuotteistamisessa. Palvelumme kattavat kaiken tarvittavan asiakastarve- ja esiselvityksistä ja toteutettavuusanalyyseistä aina ratkaisusuunnitteluun ja projektijohtoon asti.

Asiakkuuksia ja toimialaymmärrystä meillä on eniten energia-alalta, rakentamisesta ja kiinteistöpalvelualalta sekä teknologiateollisuudesta. Lisätietoja meistä löydät sivuiltamme, www.pbf.fi

Keneltä saan lisätietoja ja miten haen?
Saat lisätietoja tehtävästä
Project Business Oy Finland

Migraatiotyön sisältö: Hannu Laine, projektipäällikkö ja migraatiopäällikkö, hannu.laine@pbf.fi, 0400 195781, ma 26.4. klo 12-14, ti 27.4. klo 12-14 ja to 29.4. klo 12-14.

Yritys ja työsopimus: Ali Saravirta, toimitusjohtaja, ali.saravirta@pbf.fi, 050 5029789, päivisin klo 8-16 ja sen jälkeen illalla klo 18 asti. Jos en vastaa, pyydän laittamaan lyhyen tekstiviestin ja soitan takaisin.

Lähetä hakemuksesi CV:n kera sekä Ali Saravirralle että Hannu Laineelle em. sähköpostiosoitteisiin otsikolla ”Työhakemus Migraatiopäällikkö/migraatioasiantuntija” viimeistään 1.5.2021 mennessä.