Energia-alan trendit

Hannun blogi


PBF:n Senior Advisor Hannu Kostiainen julkaisee blogissa tuoreita ajatuksia toimialan trendeistä ja ajankohtaisista asioista. Kirjoittaja on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja työskennellyt energia-alalla lähes koko uransa. Blogissa esitetyt mielipiteet ja ajatukset ovat kirjoittajan omia eivätkä siten välttämättä kuvasta Project Business Oy Finland:n virallista kantaa. Blogi ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.
Onko ala valmis tulevalle muutokselle?

Onko ala valmis tulevalle muutokselle?

Moro, Taas on kolme kuukautta vierähtänyt kuin tyhjää vaan ja maailma on kehittynyt. --- Ai kehittynyt – no ainakin johonkin suuntaan. Aiemmin riitti, kun ihmetteli Putinia. Nyt kannattaa ihmetellä myös Kim Jong-unia ja Trumpia. Toivottavasti taustajoukot saavat...

lue lisää
Muutosten aika

Muutosten aika

Moro, Mielenkiintoinen sana tuo ”Moro”. Kerran tartuttuaan pysyy kuin piki – ei lähde kulumallakaan. Tartuntaan riitti viisi vuotta Tampereella opiskelua. Eivät sitä ole poiskuluttaneet värikkäät 40 vuotta suomalaisissa, puolalaisissa ja ruotsalaisissa...

lue lisää

Tietoja minusta

Työskentelen PBF:llä Senior Advisorina. Olen toiminut energia-alalla lähes 40 vuotta, joista viimeiset 30 vuotta erilaisissa toimitusjohtajatehtävissä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa. Jäin kesällä 2016 eläkkeelle Vattenfall -konsernin maajohtajan tehtävistä. Päätin siirtyä PBF:n palvelukseen jatkamaan alan eteenpäin kehittämistä.

Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kaksi aikuista tytärtä sekä seitsemän lastenlasta. Nautin luonnosta, mökkeilystä ja kullanhuuhdonnasta.

Seuraa meitä

pbf
asiantuntijapalvelut
energia-ala
project business

Copyright © 2020 · PROJECT BUSINESS OY FINLAND · TIETOSUOJASELOSTE · Design by Breezy