Tutustu meihin

Yrityksemme esittely


Olemme erikoistuneet liiketoimintaprosessien digitalisointiin. Tämä edellyttää liiketoimintaprosessien uudelleensuunnittelua ja data-analytiikkaa, joka yhdistää tietoa sisäisistä ja ulkoisista tietolähteistä.

Yrityksemme nimi liittyy ydinosaamiseemme: Projektien avulla mahdollistamme asiakkaillemme myynnin lisäämisen, kustannussäästöt ja nopean reagoinnin markkinamuutoksiin. Asiakkuuksia ja toimialaymmärrystä meillä on eniten energia-alalta, rakentamisesta ja kiinteistöpalvelualalta.

Erikoisosaamisemme liittyy erityisesti myynnin ja asiakkuudenhallinnan prosesseihin sekä hankinnasta maksuun -prosesseihin. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä esim. seuraavien liiketoimintatarpeiden ratkaisuun:

  • Myyntituottojen lisääminen data-analytiikkaa, verkkopohjaista asiakasviestintää ja monikanavaista myyntiä käyttäen
  • Hankintatoimen kustannussäästöt kumppani- ja toimittajaverkostojen tiedonhallinnalla
  • Taloushallinnon ja tietohallinnon kustannussäästöt ja hallinnollisen työkuorman vähennys liiketoimintaprosesseja digitalisoimalla ja toimintoja ulkoistamalla

Tavoitteemme on, että asiakkaamme osaavat tehokkaasti käyttää sähköisiä kanavia kasvaakseen kannattavasti. Tähtäämme myös siihen, että asiakkaamme saavat kilpailuetua tuottavuuden kasvusta digitaalisten prosessien ansiosta.


Toimialamuutokset mahdollisuuksiksi

Seuraamme aktiivisesti toimialan muutoksia ja niiden tuomia uusia liiketoimintamahdollisuuksia asiakkaillemme. Liity sisäpiiriin ja tilaa Hannun blogi tästä.

Asiakkaidemme luottokumppani

Yhteinen polku asiakkaidemme kanssa alkaa usein joko johtoryhmätyöpajalla tai kustannustehokkuuteen tähtäävällä prosessisuunnittelulla. Toimimme ”asiakkaan puolella pöytää” koko projektin elinkaaren ajan.

Kilpailuetua osaamisesta

Saamme asiakkaidemme liiketoimintaprosessit mitattaviksi ja voimme yhdessä benchmarkata asiakkaamme toimintatapoja toimialan parhaisiin. Kilpailuetuja saavutamme yhdessä määrittämällä juuri asiakkaallemme sopivan askelkartan.

Vankkaa kokemusta

Yrityksemme henkilöstö


Kokenut asiantuntijatiimimme on apunasi kun haluat kehittää yhtiösi liiketoimintaa. Täältä löydät henkilökohtaiset yhteystietomme. Ota yhteyttä, niin autamme teitäkin onnistumaan.

ALI SARAVIRTA

hannu kostiainen

Miia Keinänen

Hallinto- ja talouspäällikkö, KTM
miia.keinanen@pbf.fi
puh. 045 1335 518


arto sopanen

Projektipäällikkö, DI
arto.sopanen@pbf.fi
puh. 040 7047 467


Mikko Tynkkynen

Projektipäällikkö, DI
mikko.tynkkynen@pbf.fi
puh. 040 8357 964


TAPIO JÄPPINEN

Tietojärjestelmäasiantuntija, Teknikko
tapio.jappinen@pbf.fi
puh. 040 7759 260


OTTO HUHTA

MATYLDA JABLONSKA-SABUKA

PBF Hallitus

Osaamista digitaalisesta liiketoiminnasta


Hallituksessa toimivat professori Teemu Aho, bisnesenkeli Ari Korhonen sekä toimitusjohtaja Ali Saravirta. Lisätietoja hallituksen jäsenistä saat napauttamalla henkilön kuvaa.

Ari Korhonen

Kokemus: Yrittäjäkokemus energia-alan ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnasta (Komartek Oy). Hallitustyöskentelyn ja pääomasijoittamisen ammattilainen. Toimialaosaaminen: Energia-ala, ohjelmisto- ja palveluliiketoiminta. Vastuualue: Liiketoimintastrategiat, erityisesti tietotekniikkapalveluiden ja ICT-ratkaisujen osalta sekä hallitustyöskentelyn kehittäminen.

ARI KORHONEN

Hallituksen puheenjohtaja, DI
Toimitusjohtaja, Lagoon Capital Oy


Teemu Aho

Yrittäjäkokemus tilitoimisto-alan ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnasta (Teemuaho Oy). Professori ja Suomen johtava asiantuntija yritysten taloushallinnossa ja yrityskaupoissa. Toimialaosaaminen: Tilitoimisto-ala, ohjelmisto- ja palveluliiketoiminta. Vastuualue: Liiketoimintastrategiat, erityisesti asiakkaiden palvelu-ulkoistuksiin liittyen sekä yrityksen taloudellinen kehittäminen.

TEEMU AHO

Hallituksen jäsen, KTT
Toimitusjohtaja, Ahocontrol Oy


Ali Saravirta

Kokemus: Digitaalinen liiketoiminta, liiketoimintaprosessien kehittäminen, projektien johtaminen, tavoitteenasetanta ja mittaus, yritysverkostojen rakentaminen. Talonrakennusalan johtamisen ja laatujärjestelmien rakentamisen osaaminen. Väitöskirja projektiliiketoiminnan parhaista käytännöistä, mittareista ja menestystekijöistä.
Toimialaosaaminen: Energia- ja ympäristöala, rakennusteollisuus, palveluliiketoiminta (logistiikka, kunnossapito, huolto, konsultointi), teknologiateollisuus (elektroniikka-, kone – ja metallituoteteollisuus, ICT-ala, insinööritoimistot). Vastuualue: Yrityksen avainasiakkuuksien hallinta sekä liiketoiminnan suunnittelu, kehitys ja ohjaus.

ALI SARAVIRTA

Hallituksen jäsen, TKT
Toimitusjohtaja ja perustaja, Project Business Oy Finland


Jätä yhteystietosi

Kehitetään liiketoimintaanne yhdessä


Keskustellaan niistä toimenpiteistä, joilla voimme yhdessä lisätä myyntituottoja tai parantaa kustannustehokkuutta. Jätä meille yhteystietosi, niin olemme teihin yhteydessä.

11 + 10 =

Project Business Oy Finland

Copyright © 2017 · PROJECT BUSINESS OY FINLAND · design by Breezy