Tarjoamamme palvelut

Vahva digitaalisen liiketoiminnan osaaja


PBF on liiketoimintaprosessit ja tietojärjestelmät hallitseva asiantuntijayritys, jonka osaamiseen voit luottaa. Palvelumme kattaa kaiken tarvittavan tarve- ja esiselvityksistä ratkaisusuunnitteluun ja projektijohtoon sekä jatkuviin käyttö- ja kehityspalveluihin. Palveluista räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

Liiketoimintojen yhdistäminen

Suunnitteletko liiketoiminta-alueen fuusioimista kumppaniyrityksesi tai kilpailijasi kanssa? Käytännön kokemuksemme nopeuttaa yhteisen liiketoiminnan lanseerausta ja kustannussäästöjen saavuttamista.

Toimintojen digitalisointi

Tavoitteletko toimialan kilpailukykyisintä liiketoimintaprosessia? Asiantuntemuksemme avulla saamme prosessinne mitattaviksi, eliminoimme manuaaliset työvaiheet ja tuemme prosessien seurannassa ja johtamisessa.

Tietojärjestelmän vaihto

Haluatko projekteihin ammattimaisen johtamisen ja välttää projektin karikkoja? Voit luottaa osaamiseemme projektiriskien hallinnassa sekä kulloiseenkin tilanteeseen parhaiden käytäntöjen ja välineiden valinnassa.

Tarve- ja esiselvitykset

Tahdotko parantaa asiakaskokemusta ja kohdentaa tuotteet ja palvelut vastamaan asiakastarpeita? Ymmärryksemme asiakkaiden palvelutarpeista ja ulkoisten tietolähteiden (esim. Datahubin) käytöstä antaa vankan perustan liiketoimintasuunnittelulle, kustannustehokkuustoimenpiteiden suunnittelulle sekä uusille tuotteille ja palveluille.

Uudet tuote- ja palvelukonseptit

Haetko kilpailuetua uusista lisäarvopalveluista asiakkaillesi? Asiakaslähtöisyytemme ansiosta jäsennämme asiakkaidesi ja sidosryhmiesi tarpeet, konseptoimme ja pilotoimme palvelut sekä olemme kumppanisi palveluiden jatkokehittämisessä.

Jatkuvat käyttö- ja kehityspalvelut

Tarvitsetko ammattilaista digitaalisen palvelun suunnitteluun, pilotointiin ja huolenpitoon? Tietämyksemme ja henkilömme vahvistavat oman tiiminne kehitys- ja ylläpitoresursseja.

Referenssit

Autamme asiakkaitamme onnistumaan


Yhtiömme on toteuttanut projekteja ja palveluita yli 200 asiakkaalle. Alla on ote ajankohtaisimmista asiakasreferensseistämme.

PBF toteutti nopean digitalisointihankkeen laadukkaasti avaimet käteen ja tuottamaan välittömästi lisäarvoa.

Reima Neva

Toimitusjohtaja, EPV Tase Oy

Yli puolet asiakkaistamme haluaa asioida digitaalisesti uuden palvelun avulla.

Ari Sormunen

Myyntijohtaja, Kuopion Energia Oy

Jätä yhteystietosi

Kehitytään yhdessä


Keskustellaan niistä toimenpiteistä, joilla voimme yhdessä lisätä myyntituottoja tai parantaa kustannustehokkuutta. Jätä meille yhteystietosi, niin olemme teihin yhteydessä.

11 + 7 =

Project Business Oy Finland

Copyright © 2017 · PROJECT BUSINESS OY FINLAND · design by Breezy